Brood en banket

Wie ‘bakkerij’ zegt, zegt in eerste instantie ‘brood’. Bij Bakkerij Vervecken komt iedere broodliefhebber aan zijn trekken: uit ons tiental soorten vindt u ongetwijfeld uw keuze. Ook voor een lekkere pistolet bent u bij ons aan het juiste adres: een ‘keizerke’, een ‘vloerke’ of een gewone boterpistolet… Wij hebben ze allemaal, en op zondagvoormiddag elk uur ovenvers! Ook onze knapperige croissants en lekkere sandwiches zijn niet te versmaden, om nog maar te zwijgen over ons uitgebreide gamma koffiekoeken, overigens ook verkrijgbaar in mini-uitvoering. Natuurlijk heeft Bakkerij Vervecken ook alle klassiekers in het aanbod: heerlijke éclairs en tompoezen, onklopbare (appel)cakes en frangipanes en ander drooggebak. Tenslotte kan u bij ons ook terecht voor heerlijke belegde broodjes. Geen beleg in huis? Maak u keuze uit ons gamma kaas en fijne vleeswaren.

Patisserie

Voor patisserie-liefhebbers is een bezoek aan Bakkerij Vervecken doodgewoon een ‘must’. Onze talrijke taarten en gebakjes (boterroom, slagroom, bavarois, diplomate, fruit…) zien er niet alleen overheerlijk uit, ze zÌjn werkelijk om duimen en vingers af te likken. Voor wie niet uitgesnoept raakt, hebben wij ook een ruime keuze aan huisgemaakte dessertkoekjes, pralines en petit-fours. Op zoek naar een origineel cadeautje uit Antwerpen? Probeer onze eveneens zelfgemaakt Antwerpse handjes! Mmmm…

Taarten

Wie een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid wil opbeuren met een lekkere en originele taart, moet ons beslist een bezoekje brengen. Bakkerij Vervecken maakt een unieke taart voor elke gelegenheid. De taart kan in overleg met de bakker op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Desgewenst kan er zelfs een foto in chocolade of hostie worden 'afgedrukt' op de taart.

Nu we toch aan het feesten zijn: Bakkerij Vervecken maakt op aanvraag ook feestbroden, gevuld met kleine belegde broodjes. Tenslotte nog even vermelden dat wij tijdens de klassieke feestdagen altijd een tandje bijsteken: met kerst en nieuwjaar breiden wij ons aanbod uit met warme hapjes en ijstaarten en natuurlijk komen de Sint en de paasklokken voor hun chocoladeshopping ook bij ons langs.